VACATURES!

Judith MeijnUncategorizedLeave a Comment

Img lidwrdn

– Trainer/trainster recreatief turnen jongens en meisjes
– Trainster 5e en 6e divisie zaterdagochtend
– Trainster 4e divisie vrijdagavond

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een trainer/trainster recreatief turnen meisjes voor onze recreatieve turnlessen in Zuidoostbeemster. De belangstelling voor het turnen is de afgelopen jaren enorm gegroeid, we hebben momenteel alweer een wachtlijst en het seizoen is nog maar net begonnen! Minimale leeftijd 16 jaar en bij voorkeur opleiding niveau 2 of 3. Het gaat om lessen op maandag, dinsdag en donderdag, vooral van 16.00 tot 17.30 uur.
Ter aanvulling van het team zijn ook op zoek naar een trainer/trainster voor de zaterdagochtend van van half 11 tot 12.00 uur voor de 5e/6e divisie meisjes turngroepen in Zuidoostbeemster. Minimale leeftijd 16 jaar, ervaring gewenst en bij voorkeur opleiding niveau 3 of bezig met Cios, ALO of PABO.
Voor de recreatieve jongensturngroep op donderdag van half 6 tot half 8 zoeken wij een trainer of assistent trainer van minimaal 16 jaar. Ervaring gewenst en bij voorkeur (bezig met) opleiding niveau 2 of 3.
Met ingang van vrijdag 3 november zoeken we een enthousiaste trainster voor de vrijdag van 19.00-21.00 uur 4e divisie keuze turnsters en een groep Keep Fit turnsters. Leuke groep, gemotiveerde meiden!!! Minimale leeftijd 21 jaar en in bezit van niveau 3 licentie. Ervaring vereist.

Wilt u meer info over een van deze vacatures? Bel Liesbeth Klinkhamer: 06-13563127

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *