SponsorKliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Hercules Beemster, zonder dat het u ook maar iets extra’s kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Hercules Beemster ontvangt hierdoor geld. Via SponsorKliks kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Hercules Beemster. En nogmaals, het kost u niets extra! Hoe werkt het dan? Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar Hercules Beemster!

Wat kunt u doen?
Wilt u een bestelling plaatsen bij bijvoorbeeld Zalando, Albert Heijn, Bol.com, Booking.com, Hema of KLM? Ga dan eerst naar herculesbeemster.nl en klik op het onderstaande SponsorKliks logo om naar de site van SponsorKliks te gaan. Dit logo is ook op de homepage te vinden. Op deze site vindt u alle deelnemende winkels. Vervolgens klikt u op de webwinkel waar u wilt bestellen en gaat er een commissie naar Hercules Beemster. Dit kost u maar één minuutje extra tijd en wij zijn hier erg blij mee!

“SponsorKliks,