Sportfit


Sporten is gezond! Daarom biedt Hercules een eigentijds lesprogramma met oefeningen om de spieren lekker soepel te houden en kracht, conditie en coordinatievermogen te verbeteren. Bewegen op muziek en diverse balspelen zijn vaste onderdelen van de les en regelmatig wordt er een parcours uitgezet. Kom gerust langs en doe mee! Woensdag van 20.00-21.00 uur in Zuidoostbeemster voor dames vanaf circa 40 jaar.


Aerobics


De aerobicslessen bij Hercules zijn een goede training ter verbetering van de conditie en ook voor vetverbranding. Daarnaast worden de bovenbeen- en bilspieren versterkt. Tijdens de lessen worden er verschillende hulpmiddelen gebruikt zoals steps en lichte halters. Wees niet bang dat al die passen te moeilijk zijn want de low-impact Aerobics bij Hercules is bij uitstek geschikt voor iedereen! Dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur in Middenbeemster.


Heren conditietraining


Iedere donderdagavond even lekker bewegen en sporten. Dat is een goede basis voor de nodige lichamelijke conditie en ook nog eens oergezellig. De les is geschikt voor alle heren. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Daarnaast zijn er sportoernooitjes en af en toe wordt een leuke buitenactiviteit georganiseerd. Neem de uitdaging aan en kom gerust eens langs voor een proefles! Donderdag 20.30-21.30 uur in Middenbeemster.