Turncentrum Waterland

Judith MeijnUncategorizedLeave a Comment

21751733_1738676869769420_1657394924110566011_n

Sinds dit seizoen gaan de hoogste wedstrijdgroepen, 1e tm 3e divisie N1 tm N4 meisjes/dames en jongens/heren, van Hercules Beemster en Gymnet Purmerend verder onder de naam Turncentrum Waterland.

Woensdag 6 september is er voor de eerste keer getraind in de nieuwe turnzaal van de MFSA in Purmerend. De leden van het pas opgerichte Turncentrum Waterland en Gymnet Purmerend hadden er al maandenlang naar uitgekeken en eindelijk was het dan zover! In alle opzichten werden de hoog gespannen verwachtingen van de turnsters en turners waargemaakt. Een prachtige lichte hal, de nieuwste toestellen en een heerlijke schuimblokkenkuil!

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveau’s. De stichting faciliteert wedstrijdturnen voor meisjes/dames en jongens/heren van N1 tm N4 en 1e tm 3e divisie. Doelstelling is om binnen een tijdsbestek van 5 jaar ook met de jeugd op eredivisie niveau aan wedstrijden deel te nemen.

De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en zal leiden tot stabiliteit en continuiteit. Het biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Er zijn nu al bijna 100 turners en turnsters die aangesloten zijn bij Turncentrum Waterland. Er zijn meer dan 10 gekwalificeerde trainers, trainers in opleiding en assistent-trainers en daarnaast professionele begeleiding op het gebied van voeding en fysiotherapie.

Met ingang van 6 september wordt gebruik gemaakt van de nieuwe turnhal van de MFSA aan de van IJssendijkstraat in Purmerend. Deze prachtige nieuwe turnhal die in opdracht van de gemeente is gebouwd, heeft een oppervlakte van 820 m2 en heeft een zeer compleet toestellenpakket van Janssen en Fritsen voor zowel dames als heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *